2013 > 05

Den 24/5 är det dags för ännu en upplaga av Halmstad Classic. Vi kommer att under dagen följa tävlingen med en hemlig reporter. Mycket skratt utlovas:)

Läs hela inlägget »

Tom Jering är ansvarig för ett spännande projekt som utspelade sig under andra världskriget. Vi ska få följa en båt som förliste under mystiska omständigheter vid Lagans mynning. Mycket historia och intressanta intervjuer utlovas.

Läs hela inlägget »

I slutet av maj producerar vi ännu en DVD åt The Academy. Deras träningsvideos är mycket uppskattade och utbildningarna är av toppklass

Läs hela inlägget »

Inspelningen från Mallorca under 4 dagar är avklarad. Nu ska det bli en 4 minuters film med högt tempo, fantastiskt roligt att lära känna ett företag på detta sättet.

Läs hela inlägget »

Ni har väl inte missat reportagen med Martin Tunhag som är personlig tränare. Under 8 veckor ska han få Åsa att både gå ner i vikt och bli starkare.De första 4 veckorna har 5 kilo försvunnit

Läs hela inlägget »

Då var det dags för ännu en reklamfilm åt ett flygbolag, denna gången är det Next Jet.

Läs hela inlägget »

Välkommen till Zvision AB

Zvision AB grundades 1991 och producerar allt inom rörligt media. Vi skräddarsyr filmidéer, storyboards och strategier efter ert behov. Vår ambition är att skapa rörlig bild som sticker ut och förnyar. Därför är drönare, slider och steady-cam en självklarhet i de flesta av våra produktioner. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss!