2013 > 08

Har ett stort event den 5 oktober som Zvision kommer att ansvara för dokumentationen av. Många kändisar är på plats och flera priser ska delas ut. Som vanligt kommer vi även att ansvara för flera olika dokumentationer under hösten med Galan och Swedbanks Näringslivsdag som höjdpunkter.

Läs hela inlägget »

Under åren som gått har vi säkert producerat över 50 olika filmer på 10 olika språk tillsammans med Wernersson Idé, nu är det dags igen. Denna gången är det för den kinesiksa marknaden och bl a Jörgen Persson kommer medverka

Läs hela inlägget »

Satsar stort under hösten med många olika tillställningar. Vi kommer att producera filmer till framförallt sociala medier och med Leif Mannerströms gästspel som den stora höjdpunkten.

Läs hela inlägget »

Vi fortsätter även denna säsong med HK Drott samarbetet. Flera olika produktioner är inplanderade under året och självklart hoppas vi på guld även i år. Vi kommer även tillsammans med Peter Jumrukovski som tagit VM brons och 8 SM guld producera träningsfilmer under hösten.

Läs hela inlägget »

Det har väl aldrig hänt så mycket i Halmstad som sommaren 2013. Zvision har varit ansvarig för mängder av produktioner. Konserter som har varit för alla smaker, allt ifrån sommaren på Hotel Tylösand till Heartbeat på Brottet. Men också mängder av idrottshändelser med SM-veckan och EM fotbollen i spetsen.

Läs hela inlägget »

Välkommen till Zvision AB

Zvision AB grundades 1991 och producerar allt inom rörligt media. Vi skräddarsyr filmidéer, storyboards och strategier efter ert behov. Vår ambition är att skapa rörlig bild som sticker ut och förnyar. Därför är drönare, slider och steady-cam en självklarhet i de flesta av våra produktioner. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss!