Snart Jul

Tänk vad tiden går fort när man har roligt:) Vi har aldrig producerat så många filmer som denna höst. Smith & Nephew har gjort 6 olika produktioner. Skolan har anlitat oss till att prodera film om DIA. Hushållningssällskapet 3 olika produktioner varav en om LEAN. Vi har ansvarat för mängder av stora events, t ex Galan och Swedbanks Näringslivsdag. The Academy har producerat ännu en tränings DVD. Flera olika mässfilmer åt bland annat Rowico, Heléns Rör och Götessons Industrier. Invigningen av Visiosign i Danmark är bara en av de 3 olika som ska produceras inom det närmsta. Rapidus från Malmö har anlitat oss för att producera en film om dess mångfald. Teknik Collage Halland ska ha en helt ny grafisk profil på deras produktioner. Buttericks har vi levererat ytterligare tre butiksfilmer åt. Made by Halmstad inleder vi filmandet på måndag med bl a Carl Fredrik Graf. Sen är det dags för alla julreportage för NTV, massor av julklappstips utlovas. Efter det blir det lite julledigt och med det passar vi på att tacka för året som gått och önska alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!!!!!:)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter