Vilken höst och vinter...

Nu är snart 2017 över och vilket fart det har varit hela hösten!:) Vi har flängt till Stockholm, Göteborg, Ulricehamn, Köpenhamn osv. Många stora och roliga jobb på Bjäre t ex Näringslivdagar och tillväxtdagar till mindre jobb såsom julfilmer modevisningar etc. Swedbank, Handelskammaren och inte minst stiftelsen Gripen har varit bra kunder. Vi ansvarar även i februari 2018 med alla filmer till Grön Näringslivsdag där bl a Göran Persson medverkar. Annars har det varit mycket med Götessons och Akustikmiljö under hela hösten, de storsatsar för 2018! Spännande projekt i övrigt framöver är Grand Hotel, JYSK Sverige, Fortsatt smarbete med flera filmer till Hägglunds Revisionsbyrå, Hushållnings sällskapet med bl a annat projektet med Alnarp. Nyedals Solenergi där vi filmar under mars och april. Flera filmer på olika språk till Depend osv... Det kommer bli ett mycket spännande och roligt 2018

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter