Semestern är över

2015 kommer att bli ett spännande år:) Vi på Zvision har aldrig haft så mycket inbokat, Svensk Fastighetsförmedling har anlitat oss för att producera en film inför kick-offen i slutet av januari uppe i Stockholm. Marknadföreningen i Halland firar 50-år och Zvision kommer att producera jubileumsfilmen. 4Signs prsentationsfilm kommer att filmas under februari och januari. Matlabbet ska ha 3 produktioner om sin verksamhet. För Akzo Nobel kommer vi att besöka både Finland och Polen för att producera flera olika produktioner. Det kommer att säljas nybyggda hus i Torekov och Zvision ska producera filmerna om dessa. Eldsberga Chark expanderar och vi kommer producera presentationsfilmen på flera olika språk. Götessons framgångar fortsätter och vi kommer att göra klart 3 olika produktioner fram till Stockholms mässan i februari. Buttericks fortsätter under 2015 att anlita oss för deras butiksfilmer. Ja det är bara ett axplock av allt som redan är bokat men självklart har vi mycket mer på gång:) Inte minst den stora Crossfit tävlingen som avgörs i Halmstad om två veckor.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter